Høsttur Håøya rundt

Min splitter nye Nigel Dennis Explorer er nå i hus, og det var på tide med en skikkelig testtur.  Tatjana har ikke fått tak i tørrdrakt enda, så jeg fikk med en kompis på turen istedet.
Vi la ut fra seilerhytta på Sætre, i en skikkelig tåkegrøt.  Sikten var nok ikke mer enn 40 meter, men vi glimt av solen, så dette skulle nok bli bra.
Vi padlet sørover ned til Furuholmen og Sandspollen, før vi rundet Håøya på sørenden.  Vi dro innom havna på Oscarsborg, hvor et eller annet Event firma drev og rigget opp noen heftige gummibåter til havrafting.
Sola kom for fullt mens vi padlet nordover på østsiden av Håøya.  Vi stanset for lunch og litt rulletrening, på en liten fin strand, sør for Dragsund.  Rulla satt idag også, og denne gang ble det festet på film!
Etter en varm lunch og litt bålbrenning, var vi klar for hjemturen.  Den gikk rundt nordenden av Håøya, hvor vi fikk se en  havørn, før vi padlet over til Gråøya.  Herfra gikk ferden langs Åroslandet, bort til havna på Sætre igjen.
Tilbake ved Seilerhytta, traff vi på to andre padlere, samt deres lille maskott!  Dette var en 3 mnd gammel terrier valp, som lå og koste seg i fremskottet på den ene kajakken!  Sov som en stein!
Dette var en kjempetur, som vi gjerne tar igjen.  Total lengde 19,2 km.
 Ny Explorer i tåkehavet
På med tørrdrakta
 Øyvind gjør seg klar
 Fin brygge og legge ut ifra
 Blikkstille og lite sikt


 Sør for Furuholmen
 Furuholmen
 Nydelig høstvær
 Oscars borg
 Havna på Oscars borg
 En eller annen havfiskeklubb utenfor Håøya
Herlig i ny kajakk!


 Fin leirplass med masse rekved
 Min nye Explorer
Undertegnede....
Øyvind utenfor en finfin leirplass på Håøya.  Hit skal vi tilbake i vinter

 Padlere utenfor seilerhytta, med en valp i fremskottet!
Dagens tur, tilsammen 19,2 km. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar