24.02.2012 - Padletur rundt Ostøya i Bærum

En fin fin dag på sjøen, med innslag av både rådyr, miste av sluk, og nødhavn!
Startet fra Hvalstrand, hvor det akkurat har blitt isfritt fra stranda nå.  Padlet utaskjærs bort til Gåsøya, og holdt på litt rundt der.  Mistet 1 stk flytende wobler, i min søken etter sjøørretten...
Et nysgjerrig rådyr, fulgte meg med argus øyne mens jeg padlet langs land.
På vei hjem, ble jeg overrasket av skikkelig kraftig motvind, og det ble faktisk såpass at jeg måtte ta til land, da jeg ikke følte meg sikker lenger.
Med tanke på at jeg padlet aleine, ville jeg ikke ta noen sjanser.  Vinden varte i godt over en time, før det løyet såpass at jeg var komfortabel med å legge utpå igjen.
Siste turen hjem gikk greit, og de hjemme ble glad da jeg endelig ringte og sa at alt var ok.  De hadde merket vinden godt der hjemme også, og ble litt bekymret.  Desverre var telefonen igjen i bilen, så jeg hadde ikke fått varslet de.
Heretter, blir telefon alltid med.  Man veit aldri hva man kan komme ut for.
Turen ble en liten tankevekker, hvor man innså viktigheten av å kjenne sine begrensninger, og ta valg deretter!En nysgjerrig kar!


Stille og fint til og begynne med...


Noen hytter er det lov til å bli litt misunnelig på..
Inn mot Sandvika, lå fortsatt isen.

1 kommentar:

  1. Når man har noen som venter heime, det er nok lurt å ha kommunikasjonsmiddel med, ja. :) Artig med rådyr, det har vi ikke her.

    SvarSlett